+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

een selectie van onze

Projecten

Cloud Nine

'On cloud nine': heel blij en enthousiast. Dat is het gevoel wat wij wilden creëren voor de opdrachtgevers als zij hun woning binnen stappen. Een oase van rust waar jij je kunt terugtrekken uit de waan van alledag. Dit tweede huis voor het Amerikaanse gezin is een toevluchtsoord gecreëerd met luxe materialen, warme tinten en een tikkeltje elegantie.
Klik Hier

Pied à terre with a View

Dat het interieur indrukwekkender zou zijn dan het uitzicht hadden de bewoners nooit durven dromen. Lagrand Interior Design heeft gebruik gemaakt van rijke materialen, luxe en comfortabel meubilair en gedurfde kleurencombinaties met bijzondere items.
Klik Hier

Silky Skyline

Door het creëren van een warme en unieke sfeer voelde het voor de opdrachtgevers direct als thuiskomen. Er is gebruik gemaakt van natuursteen en notenhout gecombineerd met warme stoffen en diverse wandbekleding. Voor openheid is de verlichting transparant gehouden en een glazen plafond deel in de woonkamer toegepast waardoor boven en beneden met elkaar verbonden zijn.
Klik Hier

Sparkling Spaces

"Net zo sprankelend als mijn vrouw" is wat de opdrachtgever meegaf. ‘Kleurrijk, warm en met bijzondere items’. Met deze kernwoorden begon het team van Lagrand Interior Design aan het ontwerp van dit appartement. Een appartement op grote hoogte met uitzicht over stad en natuur was zowel de inspiratie, als een uitdaging in dit project, om juist deze elementen samen te voegen tot een geheel.
Klik Hier