+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Office Oasis

klassieke trapopgang met houten reling.

Het interieur van dit klassieke, monumentale kantoorpand kon wel een update gebruiken. De eigenaar schakelde ons in om het geheel te moderniseren en een nieuwe, statige uitstraling te geven.

Originele elementen, zoals de prachtige ornamenten op het plafond, worden nu prachtig geaccentueerd met moderne, contrasterende verlichting. De klassieke schouwen zijn moedig verwijderd en vervangen door natuurstenen, eigentijdse exemplaren, waardoor het geheel een verfrissende uitstraling krijgt. De muren zijn niet langer kaal en wit, maar zijn verrijkt met kleur en textuur, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat die het pand tot leven brengt.

Werken in luxe en comfort

Met een passie voor kunst en een oog voor detail heeft de eigenaar persoonlijk de werken geselecteerd die nu pronken in dit prachtige interieur. Deze kuststukken hebben daarna door ons een plaats toegewezen gekregen in het interieur.

Een opvallende twist op het klassieke karakter is het tastbare 3D-behang, met een betoverend caleidoscopisch patroon dat de zintuigen prikkelt. En als ware blikvanger hangt daar de indrukwekkende moderne kroonluchter, maar liefst tweeëneenhalve meter lang, die de ruimte verlicht met een schitterend spel van licht en schaduw.

 
 
Een witte moderne keuken met blauwe accent kleur. Blauw behang met patroon met een langwerpige horizontale spiegel. onder deze spiegel een zwevend donker blauw dressoir.
Zitruimte en keuken voor werknemers om tot rust te komen
ruime vergaderruimte met houten tafel en bruine leren stoelen op een grijs gevlekt kleed. Boven de tafel hangt koperen stalen hanglamp. Een marmeren koof met een haard erin.
Chique en stoere ontvangstruimte voor vergaderingen
Bureau in kantoor van hout op een donker grijs kleed. Een marmeren koof met een haard erin met daarnaast een kleurrijk schilderij.
Ronde bol tafellamp op blauw zwart dressoir voor blauw behang met patroon
koperen buis hanglamp
detail foto van groen leren stoelen aan houten tafel.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.
foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.