+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Internationaal designteam voor luxe interieurontwerpen

Welkom bij Lagrand Interior Design, jouw partner voor luxe interieurontwerpen. Ons designteam, onder leiding van de gepassioneerde Linda Lagrand, combineert functionaliteit en esthetiek tot unieke hoogwaardige interieurs. Wij transformeren jouw leef- en werkomgeving, verhogen de waarde van je vastgoed en bieden volledige ontzorging door persoonlijk advies en ervaren begeleiding in samenwerking met ons netwerk van professionals."Ontdek de perfecte balans tussen rust, warmte en natuur in jouw leven.
Ervaar de weelde van de ontwerpen van Lagrand Interior Design."

Ons Team

 • Linda Lagrand

  Linda Lagrand

  Founder / Interior Designer - Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen.
 • Lisa Hoogstad

  Lisa Hoogstad

  Interior Designer - Lisa ook wel de wandelende encyclopedie van Lagrand Interiors genoemd, omdat ze elke gebruikte stof of gespot ontwerp op een beurs kan terughalen. Lisa heeft een onberispelijke smaak en is gek op bladeren door de behangboeken en stalenbakken op zoek naar spannende combinaties. Lisa komt elke dag met hond Charlie, de stress manager van het team.
 • Nikki van der Stel

  Nikki van der Stel

  Interior Designer - Nikki weet hoe je materialen, vormen en texturen met elkaar kan combineren tot een samenhangend geheel. En ze kan dit ook nog in no time uitwerken in de computer! Met haar enthousiasme, eerlijkheid en moderne kijk op interieur vult ze ons team goed aan.
 • Gamze Koote

  Gamze Koote

  Stagiair
 • Charlie Hermès

  Charlie Hermès

  Stressmanager - Studio hond Charlie kwam bij het team in 2020 en verzekert vriend en vijand van een warm welkom met een lach en een kwispel van zijn staart. Deze lieve lobbes kleurt met zijn roestoranje vacht bovendien erg mooi bij het interieur van de showroom, en heel toevallig is oranje – Hermès-oranje om precies te zijn – één van onze favoriete kleuren…
 • STAGE LOPEN OF MEEWERKEN? STUUR JE CV NAAR ONS.

Wat ons uniek maakt

Wij zijn van mening dat jouw huis een kalme oase moet zijn, een warm rustoord waar jij je kunt terugtrekken van de wereld en kunt opladen voor de volgende avonturen. We bereiken dit door te spelen met licht en kleuren, en middels een goede akoestiek. We mixen materialen en texturen en zorgen ervoor dat het heerlijk ruikt. We prikkelen de zintuigen. We halen onze inspiratie uit de natuur, waar kleuren voorkomen in hun meest pure vorm. Door de natuur in huis te brengen creëren we een vredige omgeving waar je tot rust komt omdat het goed voelt.

Spring op je zachte bed, of die comfortabele bank met een compositie van kussens in de mooiste stoffen. Schop de schoenen uit en voel het zachte tapijt onder je voeten. Adem in en ontspan.

Wilt u ook een uniek design?