+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

een heldere samenwerking met lagrand Interior Design

Werkwijze

Linda Lagrand in project Joyful Japandi
Als internationaal opererende interieurontwerper in het luxe segment, onderschrijf ik het belang van vroegtijdige samenwerking met zowel opdrachtgever als architect. Deze aanpak waarborgt niet alleen een stressvrije ervaring maar resulteert ook in een verfijnde woon- en werkomgeving die niet alleen voldoet aan, maar ook de hoogste verwachtingen, overtreft. Onze ervaring beantwoordt meteen veel vragen en bespaart tijd. Voor opdrachtgevers, vooral bij de casco oplevering van nieuwbouwwoningen, biedt onze vroegtijdige betrokkenheid de mogelijkheid om een harmonieus ontwerp te maken dat functionaliteit en esthetiek naadloos integreert. Onze ervaring bij interieur ontwerpen van zakelijke omgevingen leveren direct een meerwaarde op die afstraalt op het bedrijf.

''Het vertrouwen in onze expertise levert prachtige projecten op.''

Een goede samenwerking met elkaar levert prachtige resultaten op waarmee wij menigmaal in landelijke bladen en pers staan.
Maar hoe gaat zo’n samenwerking eigenlijk?

Laten we elkaar eerst echt leren kennen. Wie ben jij, en wat zijn jouw prioriteiten? Wat brengt vreugde in jouw leven en hoe weerspiegelt jouw huis dat? Welke sfeer verwacht je wanneer je thuiskomt? Vertel ons over jouw stijl, jouw esthetische voorkeuren, en waar kunnen we jou verrassen? Al deze aspecten vormen de basis van onze gesprekken en worden zorgvuldig meegenomen tijdens het ontwerpproces.

Intake
Stap 1

Intake; wensen ontdekken

In stap twee nemen wij het voortouw. We gaan dieper in op de plattegronden om de meest optimale indeling te creëren. Of we presenteren je verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Daarnaast stellen we moodboards samen voor verschillende ruimtes, zodat je een visueel beeld krijgt van de sfeer die we willen creëren.

Schetsfase
Stap 2

Schetsfase; een spannende tijd

Zodra we samen hebben bepaald wat er in elke ruimte gaat gebeuren, gaan we over naar stap drie: het creëren van het interieurplan voor jouw droomhuis. Denk aan wandbekleding, kleurenpaletten, luxueuze stoffen, meubels, verlichting en speciaal door ons ontworpen items - alles wordt samengebracht in een tijdloos interieurontwerp. We nemen uitgebreid de tijd om dit plan samen te bespreken en te verfijnen, zodat we tot het meest prachtige ontwerp komen. Daarnaast stellen we ook een gedetailleerd licht-, elektra- en schakelplan op, zodat elk aspect van jouw woning perfect wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Voorlopig ontwerp
Stap 3

Voorlopig Ontwerp; het gaat nu vorm krijgen

In stap vier zetten we alles op scherp. We produceren gedetailleerde werktekeningen en stellen de complete bestellijst op. Een strakke planning wordt opgesteld, waarin elke onderaannemer en leverancier zijn eigen tijdschema krijgt. Dit is het moment waarop de laatste beslissingen definitief worden vastgelegd, zodat we klaar zijn om over te gaan tot uitvoering.

 
 
Definitief ontwerp
Stap 4

Definitief ontwerp; de droom wordt tastbaar

Stap vijf is waar de magie gebeurt: de realisatie van jouw droomhuis, dat we samen hebben ontworpen. Wij kunnen alles voor je regelen, van esthetische bouwbegeleiding tot eventuele externe technische ondersteuning. Van het perfect vouwen van handdoeken in de badkamer tot het zorgvuldig rangschikken van bestek in de lades. Gedurende het gehele proces staan wij voor je klaar met het hoogste niveau van service en toewijding.

Uitvoering
Stap 5

Uitvoering; de droom wordt werkelijkheid!

In Stap 6, een exclusieve service op zich, voegen we de laatste puntjes op de i toe. Als grote kunstliefhebbers bieden we ook kunstadvies aan, zodat jouw ruimte een ware galerie van verfijning wordt. Van servies en handdoeken tot kussens en decoratieve objecten, wij zorgen voor de finishing touch die jouw huis tot in perfectie vervolmaakt.

Styling en kunst
Stap 6

Styling en kunst; de finishing touch

Afspraak

Meer weten over hoe onze interieurontwerpen een meerwaarde geven aan je woongenot en zakelijke werkomgeving? Maak een afspraak met ons