+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Boutique spa

Zithoek met fauteuils groene boucle stof, bronzen bijzettafeltjes op een paars rond kleed en wandrekken waar producten in worden tentoon gesteld. de wanden zijn bekleed met roze behang.
Zachte comfortabele stoelen voor een luxe wachtruimte

Bij het ontwerpen van deze beautysalon konden wij onze creativiteit op het gebied van glamour volledig uiten. Een verrassend, speels en vrouwelijk interieur was het doel voor deze salon. Door middel van ronde vormen, mooie royale kleuren en luxe materialen hebben we dit resultaat bereikt.

Speciaal ontworpen maatwerk in weelderige, ronde vormen vormt het kenmerkende element dat de vierkante ruimte doorbreekt. Een imposante, gebogen room divider die elegantie en functionaliteit naadloos combineert. Hiermee verdelen we de verschillende zones op een subtiele manier, zonder het zicht af te nemen. Binnen deze prachtige room divider hebben we slimme ruimtes gecreëerd om producten tentoon te stellen

Glanzende oasis

Een betoverende ruimte waar ronde make-up meubels van weelderig donker hout en verfijnd terrazzo als speelse eilanden in het decor oprijzen. Deze prachtige elementen vormen niet alleen functionele stations, maar ook artistieke blikvangers die de ruimte tot leven brengen. In de op maat gemaakte kasten en rekken is ruimte voor het uitstallen van bijzondere beautyproducten die de salon verkoopt.

ronde visagie tafel met ronde spiegel die uit het plafond komt. De barstoelen zijn bekleed met een donker blauwe stof. Tegen de wand een wandrek waar producten op worden tentoon gesteld.
Hier draait alles om jouw schoonheidsroutine in een ambiance van luxe en exclusiviteit

Zachte elegantie

In deze salon wordt zachtheid tot leven gebracht door het gebruik van luxe wandbekleding en weelderige stoffen zoals fluweel en bouclé. Deze tactiele elementen voegen een gevoel van comfort en luxe toe aan het interieur, waardoor een omgeving ontstaat die uitnodigt om te ontspannen en te genieten. Met een palet van warme kleuren zoals brons, roze, goud en bordeaux, wordt de sfeer versterkt en voelt de salon aan als een warm bad. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een gevoel van verfijning en comfort te creëren.

manicure stoelen in grijs leer.
Grote planten pot met plant bij binnenkomst van beautysalon.
maatwerk vakken kast met styling
Luxe en comfort in harmonie
Salon ruimte met geometrisch behang op de wanden. Een wastafel emt ronde witte wasbak en gouden kraan. Donker houten maatwerk kast met gouden plint.
zwarte wastafel met marmeren blad. Op de wastafel staat een ronde witte wasbak en een gouden kraan. Hierboven hangt een ronde spiegel, roze hanglamp en is de wand bekleed met paars geometrisch behang.
Hal met visgraatvloer, roze fluwelen behang, rond goud kunstwerk op de muur en een hoge zwarte plantenpot met takken
Bronzen bijzettafeltje tussen twee groene boucle fauteuils
Grote planten potten op pilaren.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.
foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.