+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Elle & Moi

fluwelen paarse ronde fauteuils voor een zwarte vakken kast in een beuaty salon.
Ultieme luxe en comfort

Een grote alles-in-één-salon waar de liefhebber van beauty en kwaliteit terecht kan voor alle behandelingen. Het concept van Elle & Moi is ambitieus en vernieuwend, daarom vroegen de initiatiefnemers ons om ook van het interieur iets bijzonders te maken. Met luxe kleuren en materialen, unieke items en een knipoog naar de art deco stijl hebben we dit gerealiseerd.

Intiem, warm en luxueus, waar elk detail is doordrenkt van verfijning en comfort. Hier hebben we gekozen voor diepe, intense gemstone kleuren, tactiele wandbekleding, gouden kranen en fluwelen fauteuils om een sfeer te creëren die je omarmt met een gevoel van elegantie.

Groene plantjes op witte wandplanken
Speels bijzettafeltje met een gouden reiger als voet
Groene plantjes op witte wandplanken

Luxe welzijn

In op maat gemaakte wandrekken van donker hout met zachte, afgeronde hoeken en verfijnde messing details, schitteren luxe beautyproducten als kostbare juwelen. Bij Elle & Moi is verwennerij niet alleen gereserveerd voor behandelingen; het interieur zelf draagt bij aan een gevoel van welzijn en ontspanning.

Deze centrale zithoek, direct zichtbaar bij binnenkomst, vormt het pronkstuk van de salon. Hier kunnen klanten comfortabel wachten met een tijdschrift en een verfrissend drankje. We hebben gekozen voor unieke en exclusieve items, zoals het bijzettafeltje met een sierlijke gouden reiger als voetstuk, het ronde tapijt met een op maat gemaakt patroon, en een scala aan meubelstukken in verschillende kleuren en vormen, die samen een harmonieus geheel vormen.

nagel salon tafel met blauwe fluwelen stoelen en wand rek voor nagellakjes op een wand behangen met blauw patroon behang
kappers stoelen in zwart en beige leren stoffering met ronde spiegels met verlichting. De wand is bekleed met goud behang. Een zithoekje met donkerblauw fluwelen fauetuils, roze poefje en een glazen bijzettafel met een reiger als poot.
Ronde vrijstaande wastafel met gouden kraan voor een wand met blauw patroon behang. Op de wastafel staat een boeket met witte bloemen in een vaas op een gouden standaard.
laser ruimte met vehang op de wanden van natuurlijke materialen.
Blauwe fluwelen bureaustoeltjes in een beautysalon voor een nagel tafel.
detail van roze glazen wandlamp
detail foto van gouden magazine houder op een blauw vloerkleed met een patroon

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.
foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.