+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Salon Residence

Zithoek met design klassieker fauteuil van Charles and Ray Eames, cognac kleurig leren room divider en stalen vloerlamp met lampenkap
Stoere warme ontvangstruimte

In 2017 namen wij deel aan het interieurinspiratie-evenement Salon Residence van het magazine Residence. Er werd een boutique hotel ontworpen door 18 van de meest getalenteerde interior designers van Nederland. Elke designer nam een kamer voor zijn rekening en wij toverden de museumzaal om tot een warme, omarmende Office Suite.

 

Een Exclusieve Samenwerking

Een intieme ontmoetingsplek met alle ruimte en rust om te werken, ontmoeten, filosoferen en creëren. Wij waren erg enthousiast om de mooiste kunstwerken, meubelontwerpen en materialen te selecteren om deze droomruimte te creëren.

Licht, geur en geluid speelden een belangrijke rol in de kamer, en Bang & Olufsen zag in het ontwerp een interior designer die hen begreep. Het was de start van een partnerschap tussen Lagrand Interior Design en B&O, waarbij hun Scandinavische waarden en passie voor de natuur de gemeenschappelijke deler vormen.

cognac kleurig leren room divider en stalen vloerlamp met lampenkap en bijzettafel met open deel waar boeken in liggen. Grote vaas en decoratie op bijzettafel. lambrisering van zwart hout.
wandrekken met vakken en styling op muur die behangen is met beige behang boven een maatwerk houten dressoir en ervoor een licht kleurig gestoffeerde fauteuil
Lambrisering van zwart hout. houten vergader tafel met zwart leren stalen bureaustoelen. B&O soundshape wand muziek box.
Een Samenspel van Luxe
Mooi glazen kunstwerk boven lambrisering
Houten koof met kleine vierkante houten panelen en een haard. Houten lambrisering met erboven beige behang en wandlampen. Op een bruin vloerkleed staan glazen bijzettafels en salontafels.
Op maat gemaakte luxe haard
Lambrisering van zwart hout en beige behang. Kunst object op een pilaar
detail foto van noten houten kastdeuren met deurhendels van hornen
Lambrisering van zwart hout. houten vergader tafel met zwart leren stalen bureaustoelen. B&O soundshape wand muziek box.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.
foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.