+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

een selectie van onze

Projecten

Joyful Japandi

Het fenomenale uitzicht was overduidelijk één van de hoofdrolspelers in dit ontwerpverhaal. Alle wanden zijn bekleed met wandbekleding, wat een omarmende rust creëert in het een interieur. Die rust wordt ook versterkt door het Japanse design dat, samen met het minimalisme uit Scandinavië, de boventoon voert.
Klik Hier

Modern Classic

Authentieke details, hoge plafonds en veel licht. Een juweeltje dus, maar wel één die wat TLC nodig had om het, na jaren dienst te hebben gedaan als burgemeesterswoning en notariskantoor, om te toveren tot een warm thuis voor het jonge gezin dat erin zou trekken. Het was de wens van de bewoners om het pand in ere te herstellen, passend bij de stad en trouw blijvend aan de stijl waarin het huis ooit werd gebouwd.
Klik Hier

Poolside Paradise

Voor deze nieuwbouwvilla met zwembad, poolhouse met gastenverblijf en aanlegsteiger hebben we het complete interieurontwerp verzorgd. De opdrachtgever wilde uitgedaagd worden qua kleuren en materialen. Een eetkamer met metallic sisal wandbekleding bijvoorbeeld, dat de ruime eettafel voor alle gasten omringt en Hermès stoffen op een aantal meubels.
Klik Hier

The Great Escape

In deze rietgekapte villa werden we gevraagd om gezelligheid en warmte te brengen voor het gezin dat hier zijn intrek ging nemen. Kleurrijk, warm en gevuld met positieve energie: zo luidden de uitgangspunten voor het interieur van deze riante villa. De schitterende objecten harmoniseren prachtig met het natuurlijke materiaalgebruik, de levendige kleuren en rijke stoffen.
Klik Hier