+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Sparkling Spaces

eetkamer met cognac leren eetkamerstoelen en poefjes met botanische stof aan een donker bruine houten tafel met grote glazen bollen hanglamp op een blauw vloerkleed en groen fluweel behang op de wanden.
bronzen taatsdeur tussen woonkamer en eetkamer met cognac leren eetkamerstoelen en groen fluweel behang.

‘Net zo sprankelend als mijn vrouw’ is wat de opdrachtgever meegaf. ‘Kleurrijk, warm en met bijzondere items’. Met deze kernwoorden begon het team van Lagrand Interior Design aan het ontwerp van dit appartement. Een appartement op grote hoogte met uitzicht over stad en natuur was zowel de inspiratie, als een uitdaging in dit project, om juist deze elementen samen te voegen tot een geheel.

Stap binnen en betreed direct de ruime eetkamer. Hier vangt een wereld van verfijning je blik. Ontdek de harmonie van diverse kleuren, prints en texturen – een samenkomst van luxe. Het fluweelachtige behang en de elegante leren stoelen omarmen je in een sfeer van exclusiviteit en verfijning. Hier is elk detail doordrenkt met een onmiskenbare allure. Welkom in een wereld waar luxe en interieur één worden.

grote plant in keuken met visgraat vloer, hoge donker houten kasten, kookeiland met witte kasten en grijs blad
keuken met visgraat vloer, hoge donker houten kasten, kookeiland met witte kasten en grijs bladen en een geel marmeren bar met barstoelen van blauwe fluwelen en gele stof met een leopard erop.
keuken met kook eiland met witte kasten en donker grijs blad en een geel marmeren bar met barstoelen van blauwe fluwelen en gele stof met een leopard erop.
De barkrukken zijn geheel volgens de signatuur van Lagrand Interior Design gestoffeerd in twee verschillende stoffen.

Natuurlijke harmonie

Het appartement heeft een waanzinnig uitzicht op alle iconen van Rotterdam. Dat was dan ook het uitgangspunt van dit ontwerp. Alles is gericht op het uitzicht. Er zijn wel gordijnen, maar die zijn bijna altijd open.

“Met kleuren van de natuur kun je nooit fout gaan. We selecteerden een prachtige marmeren plaat en gingen van daaruit verder met tinten oranje en geel, gecombineerd met nachtblauw. Het barblad hangt boven het aanrecht en zelfs de grijsachtige tint is terug te zien in de natuursteen. We houden van ingewikkelde gelaagdheid van kleuren en voegen daarmee extra diepte toe aan onze ontwerpen.”

zithoek bij een hoekraam met een vloerkleed met print van vogel veren, blauw fluwelen fauteuils en rode glazen met cognac leer salontafel, B&O wand speaker en ronde messing wandlamp
Elegant en uniek vloerkleed, perfect gecombineerd met bijpassende fauteuilsr Sfeervol uniek vloerkleed met matching fauteuils
zithoek bij een hoekraam met een vloerkleed met print van vogel veren, blauw fluwelen fauteuils en rode glazen met cognac leer salontafel, B&O wand speaker en ronde messing wandlamp

Hier, in deze comfortabele oase van elegantie, komen kleuren, prints en materialen samen als een harmonieus geheel. Het leer, het hout, het glas en het fluweel creëren een unieke sfeer die de stijl en smaak van de opdachtgevers perfect weerspiegelt. Het kleed met de vogel geeft een subtiele knipoog naar de hoogte waarop dit appartement zich bevindt, waardoor elke keer dat je plaatsneemt in deze zithoek een ervaring op zich wordt.

grote plant in woonkamer met visgraat vloer, groen linnen behang en beige bank met kleurrijke sierkussens
Kleurrijke wandbekleding en sierkussens voor een speels effect
woonkamer met gouden vitrage, zwarte salontafels en beige bank op hoogpolig vloerkleed met blauwe, oranje en gouden sierkussens.

Royale suite

De sfeer in de woonkamer is wat meer ingetogen, terwijl in de slaapkamer de grenzen worden verlegd naar een uitdagender palet van rijke, diepe kleuren.

De zachte contouren, het sprankelende kleurenspectrum en de omhullende materialen laat de bewoners terugdenken aan hun reizen en tegelijkertijd geeft het ze de rust die ze nodig hebben in deze ruimte. Een uniek element is de fauteuil, waarin je jezelf kunt verliezen terwijl je geniet van het betoverende uitzicht.

slaapkamer met een paars gestoffeerd met, paars glanzend behang op de wanden, tv kastje van notenhout en deuren met paars behang, stoffen geplisseerde plafond lamp, multi kleurig behang in een patroon en nachtkastje en leeslampje gemonteerd aan het bed
Reizen en rust in contrastrijk Interieur
inloop kast met grote ramen, donker houten kasten, visgraat vloer, multi kleurig behang met een patroon en een bankje met een 3d multi kleurige stof.
Grote rieten fauteuil in inloopkast met oranje sierkussens en een koperen ronde bijzettafel
badkamer met licht grijs en taupe marmer, goudkleurig sanitair, notenhouten wastafel met ronde marmeren waskommen en meerdere ronde rieten spiegels in verschillende maten

Elegante sereniteit

Stap binnen in deze weidse, open badkamer – een oase van rust en ontspanning. Hier, omringd door neutrale tinten en verfijnde materialen, wordt het gevoel van een luxueus hotel moeiteloos opgeroepen. Elk detail, van de ruime opzet tot de exclusieve uitstraling, draagt bij aan dit verfijnde gevoel. In deze open badkamer weerspiegelt het natuursteen met subtiele blauwe lijnen het kalmerende water van het uitzicht. Hier wordt luxe niet alleen gevoeld, maar ook ervaren.

toilet met beige behang, grijs marmeren planchet, noten houten wastafel en meerdere ronde rieten spiegels in verschillende maten
toilet met een blauwe marmeren planchet tegen groen behang, een notenhouten wastafel en een tegel vloer in patroon gelegd met diverse kleuren
grijze garderobe kast met deuren ingelegd met behang. blauwe poef met een botanische print
geel marmeren bar met barstoelen van blauwe fluwelen en gele stof met een leopard erop.
zithoek bij een hoekraam met een vloerkleed met print van vogel veren, blauw fluwelen fauteuils en rode glazen met cognac leer salontafel, B&O wand speaker en ronde messing wandlamp
groen linnen gekreukt behang op de wanden met een maatwerk noten houten tv kast
slaapkamer met een paars gestoffeerd met, paars glanzend behang op de wanden en nachtkastje en leeslampje gemonteerd aan het bed
tv kastje van notenhout en deuren met paars behang. De deurknopjes van hornen.
detail foto van ronde messing wandlamp

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.
foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.