+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

een selectie van onze

Projecten

Office Oasis

Het interieur van dit klassieke, monumentale kantoorpand kon wel een update gebruiken. De eigenaar schakelde ons in om het geheel te moderniseren en een nieuwe, statige uitstraling te geven.
Klik Hier

Boutique spa

Bij het ontwerpen van deze beautysalon konden wij onze creativiteit op het gebied van glamour volledig uiten. Een verrassend, speels en vrouwelijk interieur was het doel voor deze salon. Door middel van ronde vormen, mooie royale kleuren en luxe materialen hebben we dit resultaat bereikt.
Klik Hier

Elle & Moi

Een grote alles-in-één-salon waar de liefhebber van beauty en kwaliteit terecht kan voor alle behandelingen. Het concept van Elle & Moi is ambitieus en vernieuwend, daarom vroegen de initiatiefnemers ons om ook van het interieur iets bijzonders te maken. Met luxe kleuren en materialen, unieke items en een knipoog naar de art deco stijl hebben we dit gerealiseerd.
Klik Hier

Workoutclub

Het ontwerpen van een sportschool vraagt natuurlijk om hele andere keuzes dan een woonhuis. Waar we daar juist op zoek gaan naar ontspanning, warmte en gezelligheid, zochten we voor deze sportschool energie en power. Dit was een leuke uitdaging voor ons.
Klik Hier