+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Workoutclub

Groene plantjes op witte wandplanken en stalen barstoelen
Vitaliteit in design

Het ontwerpen van een sportschool vraagt natuurlijk om hele andere keuzes dan een woonhuis. Waar we daar juist op zoek gaan naar ontspanning, warmte en gezelligheid, zochten we voor deze sportschool energie en power. Dit was een leuke uitdaging voor ons.

Als je binnenstapt in deze exclusieve sportschool, voel je meteen de kracht en energie die door de ruimte stroomt. Bij het ontwerp stond één ding centraal: het creëren van een omgeving die jouw innerlijke power naar boven brengt. Kleuren spelen hierbij een cruciale rol, zoals altijd in onze projecten, maar deze keer kozen we voor een vernieuwende benadering. Geel, een kleur die bekendstaat om zijn energieke uitstraling, werd de basis kleur van het design, waardoor de gym doordrenkt is met vitaliteit.

Op maat gemaakte opbergrekken en ruimteverdelers voegen niet alleen stijl toe, maar bieden ook de nodige functionaliteit. Neem bijvoorbeeld onze aanpasbare room divider. Met een eenvoudige draai aan de vormen transformeer je de ruimte van volledig open naar gesloten, perfect voor die persoonlijke trainingssessies waar privacy essentieel is.

Colour blocking chique

Voor de toiletten hebben we gekozen voor een gedurfde aanpak: we hebben de hele ruimte uitgevoerd in één enkele kleur. Dit resulteert in een opvallend colour blocking effect dat een speelse en verrassende twist toevoegt aan het interieur.

vrouwen toilet compleet in roze kleur geverfd. mannen toilet compleet in blauwe kleur geverfd.
gewichten rek in sportschool voor grote planten
grote planten in sportschool
Inspirerende en motiverende luxe workout ruimte
vaas met bloemen voor een raam met een stalen barstoel ervoor
Groene plantjes op witte wandplanken
detail foto van boks handschoenen

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.

Ook behoefte aan een eigen unieke plek met warmte en rust?

Neem contact op met LAGRAND INTERIOR DESIGN.
foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.