+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

een selectie van onze

Projecten

Colourful Delight

Deze woning hebben we van binnen compleet verbouwd. Alleen de wanden bleven staan. Zelfs de trap kreeg een nieuwe plek. Er is van een jaren dertig huis met kleine kamertjes, uitbouwen en hoogteverschillen een ruime, open villa gemaakt. De hoge kwaliteit materialen, verfijnde afwerking en een doordacht lichtplan maken het luxe gevoel compleet. 
Klik Hier

Contemporary Comfort

Een warm thuis voor de kinderen, dat was de belangrijkste wens van de vader. Lichte kleuren en meubelen, een fijne plek om familie en vrienden te ontvangen en voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. In combinatie met een aantal bijzondere design items, mooie klassiekers en een chique, intieme master bedroom, ontstaat een stijlvol familiehuis waar ook vader zich thuis voelt.
Klik Hier

City Chic

Wat tot een paar jaar geleden dienstdeed als orangerie is nu een stijlvol, tijdloos appartement geworden. De bewoner stond open voor gedurfde keuzes, waardoor het appartement heel eigen is geworden. Tijdloze klassiekers als de Butterfly Stool van Vitra en Platner Arm Chairs van Knoll voegen in dit geval echt waarde toe aan het interieur.
Klik Hier

Arty Apartment

De eigenaar, die veel reist, voelt zich thuis in het kalme comfort van een luxe hotelkamer en wenste deze sfeer ook in zijn huis. Dit luxe gevoel is doorgetrokken in alle ruimtes door middel van een gewaagd kleurenpalet, kunst, hoogwaardige materialen zoals de marmeren vloer en een ruime, open indeling.
Klik Hier