+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

LAGRAND in TV Programma Design Secrets

LAGRAND in TV Programma Design Secrets

DESIGN SECRETS TERUGKIJKEN

LAGRAND in TV Programma Design Secrets. Het eerste seizoen van Design Secrets zit erop en LAGRAND Interior Design zat er in. Linda Lagrand nam jullie mee in haar wereld van interieur ontwerp op de meest extravagante plekken met de meest exclusieve interieurs. Ontworpen door LAGRAND Interior Design.

We hopen dat jullie het leuk hebben gevonden om een kijkje achter de schermen te krijgen bij ons dagelijkse reilen en zeilen in de wereld van interieurontwerpen. We hebben jullie meegenomen naar fabrieken en ateliers van bijzondere partners, naar de plekken waar wij naartoe gaan voor inspiratie, waar we collega’s ontmoeten en natuurlijk in onze mooiste projecten. Heb je iets gemist? Alle afleveringen staan online op KIJK.nl en zijn daar terug te kijken. En wie weet komen we wel terug voor een volgend seizoen…

Wil jij meer weten van LAGRAND en haar excuslieve ontwerpen? Neem contact met ons op via http://www.lagrand.nl

foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.