+31 (10) 010 840 31 39

© 2024 LAGRAND. All Rights Reserved.
Development by PUBLIZIDAD

Rijd in Stijl, Leef in Luxe

Rijd in Stijl, Leef in Luxe

Welkom bij Lagrand Interior Design! Super leuk dat je de QR-code hebt gescand uit het Kroymans magazine. Als je hier bent, waarderen wij jouw gevoel voor stijl en luxe. Net zoals je veel tijd en moeite hebt gestoken in het kiezen van je exclusieve auto, willen wij je helpen om je woning net zo stijlvol en uniek te maken.

Luxe Interieurontwerpen voor de Fijnproever

Bij Lagrand Interior Design weten we dat je huis net zo'n statement moet maken als je auto. Je hebt oog voor detail en houdt van het allerbeste – dat zien wij als een mooie uitdaging! Onze missie is om jouw huis om te toveren tot een plek waar luxe en stijl hand in hand gaan.

Waarom Kies Je Voor Lagrand Interior Design?

  1. Maatwerk Ontwerpen: Elk project is anders. Wij luisteren naar jouw wensen en maken een ontwerp dat helemaal bij jou past, tot in de kleinste details.
  2. Topkwaliteit Materialen: Net zoals je auto, gebruiken wij alleen de beste materialen voor jouw interieur. Zo zorgen we ervoor dat alles er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat.
  3. Ervaren Vakmanschap: Ons team van ontwerpers en vakmensen zorgt ervoor dat elk onderdeel van jouw interieur perfect wordt uitgevoerd, met oog voor detail en kwaliteit.
  4. Persoonlijke Service: Jouw tevredenheid staat voorop. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering, staan wij voor je klaar met advies en support.

Ontdek de Mogelijkheden

Of je nu je hele huis wilt restylen of op zoek bent naar dat ene speciale meubelstuk, bij Lagrand Interior Design vind je wat je zoekt. Onze portfolio bevat een breed scala aan stijlen, van modern en strak tot klassiek en tijdloos, allemaal met een luxe uitstraling.

Neem Contact met Ons op

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om jouw ideeën en wensen door te nemen. Samen maken we van jouw huis een droomhuis. Klik hier voor ons contactformulier.

Wil je meteen meer informatie geven over je wensen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Contactgegevens:

  • Telefoon: +31(10) 840 31 39
  • E-mail: info@lagrand.nl
  • Adres: Scheepstimmermanslaan 35 B, 3016 AE Rotterdam, Nederland

Bij Lagrand Interior Design draait alles om het creëren van een leefomgeving die net zo indrukwekkend en luxueus is als de auto die je rijdt. Rijd in stijl, leef in luxe – wij helpen je graag verder!


Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten? Bezoek onze website of neem direct contact met ons op. We staan voor je klaar om van jouw droominterieur werkelijkheid te maken.

Jouw wensen:


foto van interieur adviseur met klanten aan tafel
Inspiratiegesprek

30 min.

Bezig met een nieuwe woning en inspiratie nodig voor de inrichting? Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan en zie de voordelen van samenwerking met een ervaren interieur ontwerper van Lagrand Interior Design.